Η Ομονοια Καταδικάζει το γεγονος

Η Ομόνοια καταδίκασε το γεγονός με ανακοίνωση που εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ενώ ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Θεοδωρής Καυκαρίδης είπε ότι ένας οπαδός προσέβαλε 140.000 Ομονοιάτες.

Η Αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον οπαδό της Ομόνοιας, που χωρίς ίχνος ντροπής προέβη στο κάψιμο της ελληνικής σημαίας στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.


Όπως αναφέρουν οι Αρχές πρόκειται άνθρωπο που έχει απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν την Αστυνομία, αλλά και τους κυβερνητικούς ιατρούς. Η Ομόνοια καταδίκασε αμέσως την παραπάνω ενέργεια και διαβεβαίωσε ότι συγκεκριμένο άτομο δεν θα παρακολουθήσει ποτέ ξανά αγώνα της ομάδας στο γήπεδο.

Η εικόνα της ελληνικής σημαίας να φλέγεται δεν μπορεί παρά να εξοργίζει και να προσβάλει όλους μας. Όταν όμως γίνεται σε ποδοσφαιρικό γήπεδο από… Κύπριο οπαδό, αυτό ομολογουμένως ξεπερνάει τα όρια.

Το περιστατικό συνέβη στο 47ο λεπτό του ντέρμπι ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια όταν ένας φίλαθλος της τελευταίας ανέσυρε μια ελληνική σημαία και της έβαλε φωτιά. Μάλιστα (όπως βλέπετε και στην φωτογραφία) την κρατούσε ανενόχλητος καμαρώνοντας για το “ κατόρθωμά” του.

Site Search